2021 BMW iX3 – Fully Electric SUV – Can It Compete With Tesla Model Y?

Your video will begin in 20
Skip ad (5)
ads, add your ads

Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Added by
63 Views
Yeni BMW iX3 aynı zamanda BMW Group, dünya çapında geniş varietyof müşteri gereksinimleri ve yasal düzenlemeleri kapsayan ile Seçim “yaklaşımı stratejik” Gücünü temsil ediyor. BMW X3 Yüksek Verimli benzinli ve dizel motorları, bir plug-hibrid sistemi veya saf elektrikli sürüş sistemi ile kullanılabilir olması için ilk modeli olacak. Bu iX3 lansmanı sonra satış Çin'de devam almak zaman 2020 yılında başlayacak. Ayrıca ihracat için ortak girişim BMW Brilliance Otomotiv tarafından işletilen Çin Shenyang tesisi inşa edilecek markanın ilk modeli olacak.

Yeni sürücü sistem birimi olan, birçok diğer elektrik motorları ile farklı olarak, yüksek devirlerde sürekli (295 lb-ft) 210 kW/286 hp ve 400 Nm maksimum tork maksimum güç üretir. 0 (6.8 saniyede 62 mil), geleneksel ile eşit koyarak 100 km/h için yeni BMW iX3 Sprint BMW X3 xDrive30i desteklenmektedir. Azami hız elektronik olarak (112 mil) 180 km/h ile sınırlıdır.

Üstün pil tekn
Category
Cars Tesla Cars brand T - Marka Avto T
Tags
elektrikli, suv, 2021, bmw, ix3, tam, tesla, model, İle, rekabet, edebilecek, fully, electric, can, compete, with, vollelektrische, kann, wettbewerb, mit, modell

Post your comment

Comments

Be the first to comment