2021 Range Rover 'Fifty' Autobiography | Still the Best Luxury SUV? – Interior and Exterior Details

Your video will begin in 20
Skip ad (5)
easy way to earn bitcoin

Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Added by
89 Views
Range Rover yenilik, eşsiz zarafetin öncü 50 yılını kutluyor ve yeni 2021 Range Rover Elli tanıtımı ile arazi özelliği benzersiz.



Orijinal lüks SUV 17 Haziran 1970 yılından bu yana pazarı tanımladı ve beş yıl, Range Rover arzu ve yeteneğine sahip lüks araçlar bir aile haline dönüşmüştür. Tasarım, incelik ve mühendislik yenilik zorlayıcı karışımı, Tüm lüks SUV için kriter olarak yerini sağlamıştır.

Otomobil bir simgenin 50 yıl kutlamak için, sınırlı-run Range Rover Elli 1,970 sadece araçlar için genel olarak sınırlı, orijinal Range Rover başlatıldı yılı tanınması olacak.

Lüks bir şekilde döşenmiş Otobiyografi bina, Range Rover Elli ısmarlama dış bir dizi Aurik Atlas gibi iki benzersiz 22-inç jantlar gibi özellikleri vurgular. Bu badging şahsen Prof Gerry McGovern OBE, aracın dış 1970 “orta konsol devreye plak, koltuk başlıkları, pano ve ışıklı sırt-levhaların eşsiz” 1 iç boyunca ve görünü
Category
Cars Land Rover Cars brand L - Marka avto L
Tags
2021, range, rover, otobiyografi, hala, İyi, lüks, suv, İç, dış, detaylarıyla, fifty, autobiography, still, best, luxury, interior, exterior, details, fünfzig, autobiographie, immer, noch, das, beste, luxussuv, interieur, und, exterieurdetails

Post your comment

Comments

Be the first to comment